martes, 29 de septiembre de 2009

El barranquet és el barranquet

El immillorable regidor comodí Tomàs Céspedes sabrà quants diners portem soterrats en els desaigües que des de fa sis o set anys diu que s'estan fent a la vora dels camps federatius. Però la realitat s'ha vist avui al barranquet.



Una mostra més de la incapacitat municipal. Diners i diners que no serveixen per a res

Agua para todos.


Desde hace cinco años de los balcones de la Diputación de Castellón, el garito gobernado por el presunto, cuelgan unas pancartas pagadas con dinero público que rezan AGUA PARA TODOS.
Desde hace cinco años allá por el mes de febrero-marzo que es cuando se produce el deshielo en el Pirineo nuestra televisión Canal Nueve pagada con dinero público envía decenas de corresponsales a cubrir toda la ribera del río para filmar por dónde se desborda y sacar imágenes del agua que se desperdicia, que se tira al mar y que, por culpa de los perversos aragoneses y catalanes, no llega a los campos de golf del presunto o las macrourbanizaciones murcianas.
Bueno, pues ahora podrían sacar imágenes del agua que se va al mar desde Vinaroz a Cartagena y pedir que se haga algo para guardarla y poder regar los campos del presunto o las macrourbanizaciones murcianas. Pero sé que no lo van a hacer. Así que lo hago yo. ¡Espabilad malditos y canalizad y embalsad el agua de la gota fría. No dejéis que se pierda en el mar para después quejaros como putas!

lunes, 28 de septiembre de 2009

Belen Juste, consellera con despacho nuevo.

Llega la nueva consellera de turismo, Belén Juste, a su conselleria y se presenta a sus "subordinados".
- Hola, buenos días, me llamo Belén Juste, para vosotros Doña Belén.
¡Toma castaña! Los "subordinados" todos con más estudios que la doña se quedan flipando.
Segundo paso de Doña Belén: ante la crisis económica se redecora el despacho de arriba abajo y de derecha a izquierda..
¡Ostia que tropa!

Nota:
En la web de la Cheneralitat éste es el Curriculum de Doña Belén
Nacida el 29 de diciembre de 1958.
La mayor parte de su actividad profesional está vinculada a distintos puestos de responsabilidad en la empresa privada.
Desde el año 2000 hasta el año 2006 asumió la Dirección General de Feria Valencia.
Consellera de Industria, Comercio e Innovación desde el 29 de Junio de 2007.

Por lo que dice: estudios CERO PATATERO. Igual tiene un certificado de Anís del Mono.

Este es el de Font de Mora (no consta el nivel de inglés ni de chino mandarín pero si otros estudios, no como el de Doña Belén)

Nacido en Vila-Real en 1949.
Licenciado en Medicina por la Universidad de Valencia con Premio Extraordinario.
Doctor “cum laude” por la Universidad Complutense de Madrid.
Profesor en excedencia de Patología General de la Universidad Complutense de Madrid y de la Universidad de La Laguna, y profesor de Medicina Legal y Toxicología de la Universidad de Valencia.
Director del Instituto Anatómico Forense de Valencia.
Premio de Poesía “Carlos Espressatti” en 1982.
Diputado autonómico en la IV y V Legislatura.
Presidente Portavoz del Grupo Parlamentario Popular en las Cortes Valencianas en la V Legislatura.
Conseller de Presidencia y Portavoz y posteriormente Conseller de Educación, Cultura y Deportes en la VI Legislatura.
Conseller de Educación desde el 29 de Junio de 2007.



Nótese como escriben Vila-real los burros de la Cheneralitat

jueves, 24 de septiembre de 2009

La primera una infracció


¡Ma que tenen collons!  A més de gastar-se una muntonada d'euros en un servei sense fer cap planificació prèvia, sense disenyar carrils bici (bé hi ha un però ja parlarem de la femada un altre dia) i de posar i llevar els suports per a les bicis tirant diners a la basura, va i la primera foto que se fan es amb traje i corbata i passejant per damunt de la vorera, infringint el codi de circulació.

Ahi està bé, amb dos collons senyor alcalde, un exemple d'incivilitat ben documentat. Espere que els polisseros actuen d'ofici.

miércoles, 23 de septiembre de 2009

Ni vergonya ni coneixements



Aquest pardalot no te vergonya ni sap el significat de la paraula. En lloc de baixar el coeficient de l'IBI tal com a fet la bonyig alcaldesa de la Vall per a que els ciutadans paguen menys ell diu que ho deixarà pagar a poc a poc.
No tens més cara perquè no cabries a les fotos senyor regidor. Digues-li al xofer oficial que t'aprope a la Vall i que t'ensenyen un poquet. Molt no podran, però amb un poc ja milloraries.

Visca el llimac, perfum de Vila-real

L'any passat la regidora de visites beaotrres i trenets pel poble se va inventar una excusa per a fundir segons diuen les llengües viperines uns 40 mil eurassos de l'ala: va crear el Perfum de Vila-real. No sé si feia olor o pudor, ni a qué. Pot ser fera olor a sutja de Riquelme o a sang de bou per la vila malferit... no ho sé.
El que si que vai a oferir-li és una idea, i sense cobrar, per a la pròxima volta que haja d'embotellar-ne. Podria fer-lo amb pudor a llimac. Eixe llimac tan nostres que creix per la séquia major que ningú no neta i que ens empudega violentament als qui passem per a prop del gran monument arquitectònic i històric del nostre poble, només comparable a la Muralla Xina o al Coliseo Romà.
Vinga, senyora regidora embotelle l'olor a llimac, l'autèntic perfum de Vila-real.

lunes, 21 de septiembre de 2009

La nova biblioteca

El senyor regidor d'obres i xapuces va dir l'altre dia que la nova biblioteca que se farà quan toquen les trompetes del judici final comptarà amb una façana de rajola que li donarà un estil innovador.
Espere que les rajoles siguen de millor qualitat que les que han posat a la plaça de l'ajuntament i que no apareguen clevillades i amb els cantons trencats als quatre dies d'haverles posades.
Propose que abans de posar-les a la façana les tinguen un parell d'anys de prova a qualsevol lloc per si de cas. Estic segur que tindran temps per a assegurar-se perquè eixa biblioteca no va a inaugurar-se abans del 2015 com a poc, per què si li passa igual que a l'ambulatori del barri del Pilar ens podem anar al 2020.

domingo, 13 de septiembre de 2009

Mocions de censura a Vila-real

Imagineu-vos que un dels regidors que té el PP se cabreja amb el partit i decideix abandonar-lo. Aleshores el PP perd automàticament la majoria absoluta amb 11 que disposa ara i els  8 del PSOE més els 2 del BLOC més el cabrejat sumen 11, el PP se queda amb 10, i li comencen a fer perdre totes i cadascuna de les votacions. La situació provoca el desgovern i la paralització municipal amb greus conseqüències per a la ciutadania.
Passat un temps BLOC, PSOE i l'exPP apleguen a un acord per a presentar una moció de censurar i impulsar la governabilitat del poble.
¡Us imagineu la situació!. Doncs només cal que un del PP s'enfade. Com el que ha passat a Benidorm, Dènia i altres llocs.
Això sí, si l'alcade que cau és del PP el fet se converteix en un atemptat a la democràcia. Si el que cau es del PSOE és una raó de millora de gestió municipal; resultat de les dues vares de mesurar que té el Rajoy al seu calaix de vares de medir.
Consell a Rubert. No embotifles a cap dels regidors, no siga que se passen al camp contrari. Recorda que governes de casualitat.

viernes, 11 de septiembre de 2009

Camps pagarà tard, si paga.

Quin cabreig que té la meua amiga llibretera. Resulta que ha venut més de 30 mil euros en llibres d'escola i ara, gracies a la lumbrera de Camps (el ben vestit) haurà d'esperar a novembre per a recuperar els diners.
Es a dir, la Generalitat subvenciona als pares amb els diners de la meua amiga.
No m'estranya, després de deixar-li 300 milions d'euros de complicat pagament al Valencia CFSAD i 90 milions al organitzadors de les carreres de F1, que no tinguen un centimet.

jueves, 10 de septiembre de 2009

Els pardals i l'AVE

Tots volen l'AVE, tots volen l'AVE, l'AVE no aplega perquè ZP desprecia a la Comunitat Valenciana, als de Castelló, als de Vila-real.

I va i quan ja està tot a punt, fora de tots els terminis haguts i per haver van tots els alcaldes dels pobles per on ha de passar l'AVE que ZP no vol fer i diuen que no volen que passe tal com se va dissenyar, publicar i deixar temps per a esmenes. Tot això en temps de Ansar, aquell tipet del bigoti.

No, ara volem que l'AVE vaja sota terra, que no se veja.

¡Toca't els collons! Volen un AVE soterrani des d'Almenara a Castelló .  ¡Cal tenir morro!

Morro, o defensar interesos d'aquells sabuts que han comprat fanecades per les Solades a 200-300 mil euracos la unitat.

Canal 9 i la TDT

Aquest estiu he estrenat un aparatet per a veure la TDT.
Us el recomane, té els següents avantatges.
1.- No se veu TV4, ni fatxacanalcastello. Bé, cap dels tres o quatre que emeten des de la capital de la Plana Alta.
2.- Disposa d'una funció que permet ocultar els canals que us done la gana. Així que l'he programat per a que quan faja "zapping" ni isca ni Canal 9, ni eixes cadenes de concursos, ni Intereconomia, ni Popular TV...
3.- Si vull vore un partit de futbol del Villarreal (el equipo de otro pueblo) que només emeta Canal  9 (cosa rara però que passa de vegades) obric la llista de canals i seleccione Canal 9. El canal segueix ocult però és fàcil vore un programa concret.
Una glòria. Per fi no veig res de res de Canal 9 ni de casualitat.

miércoles, 9 de septiembre de 2009

Font Mora i la Grip A

Ahir vaig portar a la meua filla a l'escola, vaig entrar a parlar amb la mestra per a preguntar-li quines mesures anaven a prendre per a previndre la grip A.
Em vaig quedar de pedra quan me va dir que la Conselleria d'Educació dirigida per l'anglòfil Font de Mora no havia enviat cap protocol ni cap material de neteja de mans ni cap paquetet de tovalloles de paper. ¡Increïble!.
Després vaig coincidir amb una mare que porta al seu fill a una altra escola del poble. Li vaig preguntar si a la seua escola havien dit o fet alguna cosa. Me va dir el mateix. Res de res.
Es a dir, els xiquets i xiquetes valencians no li importen a la Generalitat gens ni miqueta. ¡Què s'apanyen!
Segur que a Canal 9, la TV del règim, ni una paraula d'aquesta horrible gestió. Per a d'ells si que hi ha diners. I molts.
¡Què les escoles obrien el 7 de setembre se sap des del passat mes de juny senyor Font de Mora i ha fet tard!

martes, 8 de septiembre de 2009

Inútils Amics dels Bous

Via el blog "Plaza Mayor" de Pedro Font,aplegue a la pàgina "Torodigital.com" (al menys si el toro és digital no el podran fotre com foten als analògics) on afirmen que el encierro que ens consta més de 10 milions de peles cada dues voltes a l'any = més de vint milions de peles a l'any ¡Toma castanya! ha sigut una autèntica xarlotada.

Llegiu vosaltres:
"En la mañana del sábado día 5 tuvo lugar el supuesto encierro de los esperados astados del Conde de la Corte y María Olea. Un cumulo de despropósitos hicieron que el encierro de Villarreal se convirtiera en una memorable chapuza y un ridículo espantoso. Una hora intempestiva para un mes de septiembre y unos procedimientos raros de desembarque de los astados con una limpieza exhaustiva de los corrales en la finca extremeña hicieron del encierro de Villarreal una gran charlotada cuando uno a uno fueron saliendo los diminutos y mal presentados toros de los corrales sin llegar en ningún momento a producirse la manada compacta llegando incluso a salir de los corrales algún animal antes del cohete en una mañana para olvidar."

Que s'apunten un chambi de garrofa els organitzadors que tiren amb pólvora del rei i damunt només fan que deixar empastres i deixar en ridícul al nostre poble. ¡Fóra d'aci malfainers inútils! O al menys no malbarateu els diners públics. Sigueu homes i persones honrades i pagueu-vos els vicis de la vostra butxaca, ¡cabestros!

lunes, 7 de septiembre de 2009

Una cagada de la Diputació.


L'inclassificable diari Mediterràneo (camaleònic seria la millor definició, doncs canvia de color segons qui pague més) em va regalar el diumenge un CD amb un vídeo sobre l'arxiprestal del nostre poble.
Una femada total pagada, segons sembla, per la diputació del pressumpte.
Per començar mireu la portada: Vila-Real, així de mal, així de gran.
Dins unes imatges del segle passat i una locució d'alguna personeta que sap el mateix valencià que un portugués.
En resum: una caguerà que ja he llançat a la basura.
Au...

martes, 1 de septiembre de 2009

Una pasta para los pobres. Hay que tener cara


Los festeros del pueblo, tras fundirse decenas de miles de euros en encierros de toros sin embolar, encierros de toros embolados, maltratar y secrificar gratuitamente a una docena de animalitos por las calles, vivir a pensión completa en un hotel del pueblo para no ir a casa en 12 días, ponerse hasta el gorro de comilonas a costa del erario público y un sinfín de patochadas más van y les dan a los pobres 700 euracos para que no se lo gasten en vino.
Estoy que no duermo de la risa que me ha dado al ver la foto.