domingo, 13 de septiembre de 2009

Mocions de censura a Vila-real

Imagineu-vos que un dels regidors que té el PP se cabreja amb el partit i decideix abandonar-lo. Aleshores el PP perd automàticament la majoria absoluta amb 11 que disposa ara i els  8 del PSOE més els 2 del BLOC més el cabrejat sumen 11, el PP se queda amb 10, i li comencen a fer perdre totes i cadascuna de les votacions. La situació provoca el desgovern i la paralització municipal amb greus conseqüències per a la ciutadania.
Passat un temps BLOC, PSOE i l'exPP apleguen a un acord per a presentar una moció de censurar i impulsar la governabilitat del poble.
¡Us imagineu la situació!. Doncs només cal que un del PP s'enfade. Com el que ha passat a Benidorm, Dènia i altres llocs.
Això sí, si l'alcade que cau és del PP el fet se converteix en un atemptat a la democràcia. Si el que cau es del PSOE és una raó de millora de gestió municipal; resultat de les dues vares de mesurar que té el Rajoy al seu calaix de vares de medir.
Consell a Rubert. No embotifles a cap dels regidors, no siga que se passen al camp contrari. Recorda que governes de casualitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario