lunes, 21 de septiembre de 2009

La nova biblioteca

El senyor regidor d'obres i xapuces va dir l'altre dia que la nova biblioteca que se farà quan toquen les trompetes del judici final comptarà amb una façana de rajola que li donarà un estil innovador.
Espere que les rajoles siguen de millor qualitat que les que han posat a la plaça de l'ajuntament i que no apareguen clevillades i amb els cantons trencats als quatre dies d'haverles posades.
Propose que abans de posar-les a la façana les tinguen un parell d'anys de prova a qualsevol lloc per si de cas. Estic segur que tindran temps per a assegurar-se perquè eixa biblioteca no va a inaugurar-se abans del 2015 com a poc, per què si li passa igual que a l'ambulatori del barri del Pilar ens podem anar al 2020.

1 comentario:

  1. Lamente dir-te, Toni, que tens raó, que en dos dies cauran. Abans d'adjudicar l'obra ja havien pactat els taulells i el preu, aclarint que la qualitat es la treia fluixa, tant sols volien l'aspecte i el preu..... Tot açò per a dir que s'adjudica per menys del que estava previst, però haurem de seguir l'obra per a veure quant acaba costant

    ResponderEliminar