miércoles, 23 de septiembre de 2009

Visca el llimac, perfum de Vila-real

L'any passat la regidora de visites beaotrres i trenets pel poble se va inventar una excusa per a fundir segons diuen les llengües viperines uns 40 mil eurassos de l'ala: va crear el Perfum de Vila-real. No sé si feia olor o pudor, ni a qué. Pot ser fera olor a sutja de Riquelme o a sang de bou per la vila malferit... no ho sé.
El que si que vai a oferir-li és una idea, i sense cobrar, per a la pròxima volta que haja d'embotellar-ne. Podria fer-lo amb pudor a llimac. Eixe llimac tan nostres que creix per la séquia major que ningú no neta i que ens empudega violentament als qui passem per a prop del gran monument arquitectònic i històric del nostre poble, només comparable a la Muralla Xina o al Coliseo Romà.
Vinga, senyora regidora embotelle l'olor a llimac, l'autèntic perfum de Vila-real.

2 comentarios:

  1. Menys mal que algú més que jo pot olorar tan pudent flaire, creia que tenia un sext sentit, que de menut m'havien enviat d'un altre planeta o que potser ací, a Vila-real ningú protestava mai per res.
    Soc veí de la zona i et puc garantir que els que hi vivim allí estem més que farts, però, la premsa més àvida de rebre subvencions que de fer el seu treball sembla que s'ha aliniat amb el poder i fan ulls cegos al problema.
    Tal i com està la Sèquia Major els darrers dies es podrien fer fotos que més d'un periodista ianqui firmaria per al Publisher ( o com es diga).
    La Sèquia Major fa pudor, fa moltíssima pudor!!!

    ResponderEliminar
  2. Avui en la panaderia m'han regalat una ampolleta de perfum de Vila-real, la veritat es que fa quasi el mateix perfum que un que li van regalar al meu fill del Madrid i del Barça.

    ResponderEliminar