jueves, 26 de noviembre de 2009

Volen sancionar per reciclar


El nostre ínclit ajuntament ha decidit que si ens pillen dipositant plàstics, cartrons o llaunes a les vores dels contenidors quan aquestos estan plens ens posaran una multa de "notemenees" d'entre 750 i 3000 euracos....
Bé, doncs vaig a dir-vos què fer si us arrimeu al contenidor amb les escombreries separades i els trobeu plens: ni se us ocurrisca deixar-les dalt o al costat. No què eixirà el polissero del seu amagatall i us fotra el sou d'un o tres mesos. Segui caminant un poc i quan gireu el cantó les tireu en terra o dins del contenidor de fems genèrics.

¡Vaja forma de motivar el reciclatge que tenim per ací! En lloc de buidar els contenidors en temps i forma ens volen ablair a multes. ¡Aneu-vos-en a fer la ma poques llums!

2 comentarios:

  1. ¡¡Por dejarlos abiertos quíen lo pagara. Son los basureros , quien los deja asi destapados. Donde ahi más de dos, es imposible pasar por el lado. VAMOS HA VER ESA VARITA DE MEDIR.

    ResponderEliminar
  2. Açò dels contenidors en este poble es de jutjat de guàrdia!
    No es sols que és que no motiven ni incentiven a reciclar, sinó que si ho vols fer t'has de buscar la vida buscant contenidors pel poble. Tan prompte et trobes tres contenidors de paper junts en un lloc, però en tot el barri no hi ha cap de vidre o plàstic. Al menys que els repartisquen millor!

    ResponderEliminar