jueves, 12 de noviembre de 2009

20 anys de la caiguda del mur de Berlín

Fa ja 20 anys que a Berlín se van carregar el mur i ací encara no hem tingut collons de fer desaparèixer la séquia major del mig del poble.

2 comentarios:

  1. Tot arribarà, Chambero. De moment ha desaparegut la citricultura, la indústria del taulell, el xicotet comerç i l'estàtua de Jaume I.
    Pròximament, desapareixerà l'Horta (quan traslladen l'estació cap a Borriana i es reanime l'urbanisme salvatge) i, finalment, els vila-realencs... ja que tindrem que anar a buscar feina molt lluny d'ací.
    No sé que tens contra la séquia. Jo tinc moltes coses en contra de la brutícia de la séquia, de la ciutat en general i de la mala gestió municipal, però la séquia ben neta i ben endreçada pot ser, fins i tot, un dels signes d'identitat del nostre poble.
    És el que tenen els "post-telegrama": si no t'expliques millor...

    ResponderEliminar
  2. Espere que arribe prompte.
    Aquells que voleu que eixe merder seguisca pel bell mig del poble podríeu, al menys, agagar com a model les actuacions urbanístiques que han fet Castelló o València amb les seues séquies majors...

    Vinga que eixa milonga de respectar el passat no passa per tapar una vergonya local, la vergonya de no fer res i deixar que la merda circule pel centre de la localitat durant dècades.

    ResponderEliminar