miércoles, 23 de diciembre de 2009

Els politics mal vistos

Una enquesta col·loca als polítics en el tercer lloc dels problemes que tenim els espanyols. Mal rotllo, a mi me preocuparia que una enquesta col·locara als bombers com a tercer perill nacional.
Les raons per les que els mangantes oficials estan en tercer lloc és molt clar: les xapuces i la corrupció que invaeix tot allò que toquen.
Per a mostra un botó: el nostre ajuntament, el senyor alcalde ha pagat més de 100 mil euracos a un empresa de flors sense haver fet cap concurs públic. Ha tingut la barra de repartir eixos més de 100 mil euracos en factures de 9000 per a diluir el xanxullo i.... ¿i què? Doncs res. Ells a la seua bola.
¿Per què s'ha fet això? ¿Qui ha eixit beneficiat? ¿Han hagut propines a canvi? ¿Què diuen els floristes que no han sigut agraciats amb el detallet de 100 mil euracos?
L'oposició ho denuncia i la premsa no se fa ressó... ¿qué menja la premsa provincial i local?
Jo no els posaria els tercers, els posaria els primers i d'ahi a la puta calle.

domingo, 20 de diciembre de 2009

Empastre

Què la urbanització de la partida Madrigal és un catàleg d'empastres a tot color no és ja sorprenent, però hi ha alguns detals que aniré deixant per ací. Així aquells que no els coneguen el podran veure.
Avui una vorera que acaba com  Camot.
Espera que l'associació de coixos del poble pose una rèplica en la pròxima gimcana a la plaça per tal que les festeres amb el seu ram de flors a la mà proven a passar amb la cadireta de rodes.

jueves, 17 de diciembre de 2009

Miopía valenciana.

Pulsad en la imagen para acceder a un artículo "Font de Mora se equivoca más todavía" en el que se explica la miopía del conseller de forma muy clarita

martes, 15 de diciembre de 2009

Bla, bla, bla ... la qüestió és la foto

Escolte a una tele d'eixes barates al sinyo alcalde explicar coses sobre la nova Biblioteca Municipal.
El tipet se tira mitja hora parlant d'una obra que no té ni els planols de la llum fets.
Que si patatin, que si patatan... la qüestió és llargar i eixir als papers.
El moment culminant quan vol explicar perquè a la col·locació de la primera pedra (la darrera serà mai com en tantes coses) vindrà la consellera de cultura i el conseller d'educació.
Esta clar que per a eixir a la tele i al diari, que eixe es l'objectiu primer de la política ppera. Però va i el que més cobra de ca la vila va i amolla que perquè quan se va parir la idea la conselleria era de Cultura, educació i ciencia. ¡Nyas coca!
Doncs que vinga també el de ciència i la mare que el va parir.

domingo, 13 de diciembre de 2009

Sonatina Ppera

Si busqueu al Google la frase "austeros, inversores y con un destacado carácter social" us trobareu amb centenars d'entrades corresponents a pperos valencians justificant pressupostos de masies, pobles, municipis, diputacions i cheneralitats.
Es veu que els emails que envia la direcció del partit blavencia són acatades sense retxistar per qualsevol esquellot de la zona.
Ací també. Així que els pressupostos del nostre poble seran: austeros, inversores y con un destacado carácter social. Faltaria més!

Llàstima que a València la Rita la del traje rojo s'ho gaste tot en cotxes, amotos, barcos, operes, operetes, campanyes d'agua para todos i whisqui para la señora i que el sinyo Campos seguisca tenint el récord de autonomia més endeutada del món.

Al millor és per això que els pressupostos de Vila-real han de ser austeros, inversores y con un destacado carácter social

domingo, 6 de diciembre de 2009

Obres pendents

Segons els il·luminats regidors municipals se van a reprendre les obres de l'aparcament del solar de l'antic col·legi Pío XII, ¡¡Aleluya, Aleluya!! Encara que això és el que diu el titular, perquè si se llegeix la "notícia" sencera u no sap ben bé si el titular s'ajusta al contingut o és un desig més i hauria d'estar en subjuntiu i no en futur.
Pensant en que així siga, posem en marxa el cronómetre al dia 5 de desembre de 2009. Veurem quan el parem.
Ara només queda acabar l'ambulatori de El Pilar, la ciutat de la Justícia, el Casal Jove, l'aparcament de camions, el jardi de El Pilar, el monument al rei en Jaume, la ruta de la séquia, les obres del col·legi Cervantes, les del col·legi número 11, el polígon comercial de no sé on, la ronda sud, la ronda oest... ¡Quasi res!!

martes, 1 de diciembre de 2009

Els barracons de Cervantes

Com tots vosaltres ha sabreu els xiquets i xiquetes de l'escola Cervantes se van passar tot el curs passat apilats en barracons mentre l'escola va estar tancada i sense que ningú pegara una paletada per iniciar la reforma que l'ajuntament va prometre amb so de fons de fanfarries.
Tot l'any passat i aquest i el que ve i... veurem quants cursos se passen en pla Mathausen. Pot ser hi haja xiquets que en tota la seua escolarització no coneguen el que és una escola de veritat, un aula de veritat, unes instal·lacions al nivell dels impostos que paguen els seus pares.
Bé, doncs avui el País ens dóna les raons per les que això passa.

"La Comunitat Valenciana és la que més diners dóna als col·legis privats (mongetes, opus de Betxí, Sta Maria...) i la que menys aporta d'Espanya a l'ensenyament públic." 

Nyas coca. Els teus diners i els meus se'n van a les escoles dels rics i fugen de les escoles dels pobrets. Així reparteix els diners Camps.
Ja saps perquè el teu fill no tindrà mai una escola com la que té un gallec, un andalús, un murcià, un aragonés. Els teus diners a les escoles dels que els sobren els diners. Així en tenen més per al BMW, el viatge a Londres o comprar-se roba a Juanjo Modas. Tu al mercat del dissabte, a l'Opel Corsa i al barracó... ¡per miserable!