domingo, 6 de diciembre de 2009

Obres pendents

Segons els il·luminats regidors municipals se van a reprendre les obres de l'aparcament del solar de l'antic col·legi Pío XII, ¡¡Aleluya, Aleluya!! Encara que això és el que diu el titular, perquè si se llegeix la "notícia" sencera u no sap ben bé si el titular s'ajusta al contingut o és un desig més i hauria d'estar en subjuntiu i no en futur.
Pensant en que així siga, posem en marxa el cronómetre al dia 5 de desembre de 2009. Veurem quan el parem.
Ara només queda acabar l'ambulatori de El Pilar, la ciutat de la Justícia, el Casal Jove, l'aparcament de camions, el jardi de El Pilar, el monument al rei en Jaume, la ruta de la séquia, les obres del col·legi Cervantes, les del col·legi número 11, el polígon comercial de no sé on, la ronda sud, la ronda oest... ¡Quasi res!!

1 comentario:

  1. ...I el desdoblament de la carretera de Borriana, l'acabament de la d'Onda, el jardí citrícola de Ramón Tomás, el nou vial Onda - Vila-real, la nova Biblioteca que va sobre el pàrking de Pius XII, la "rotonda de la muerte", el desdoblament de la N-340, la "ciudad del azulejo" de la que "nunca más se supo", el gratacel de Fernando Roig per fer ombra al pati del Broch i Llop (tant de bó no se faja mai), l'acabament de la urbanització de la partida Madrigal, la urbanitsació de Les Solaes per arramblar tota l'Horta, el desplaçament de l'estació fins a vora mar per tocar-nos els collons a tots els ciudatans de Vila-real... Al final, encara ens vindra be la crisis perque no faran res de res!

    ResponderEliminar