miércoles, 23 de diciembre de 2009

Els politics mal vistos

Una enquesta col·loca als polítics en el tercer lloc dels problemes que tenim els espanyols. Mal rotllo, a mi me preocuparia que una enquesta col·locara als bombers com a tercer perill nacional.
Les raons per les que els mangantes oficials estan en tercer lloc és molt clar: les xapuces i la corrupció que invaeix tot allò que toquen.
Per a mostra un botó: el nostre ajuntament, el senyor alcalde ha pagat més de 100 mil euracos a un empresa de flors sense haver fet cap concurs públic. Ha tingut la barra de repartir eixos més de 100 mil euracos en factures de 9000 per a diluir el xanxullo i.... ¿i què? Doncs res. Ells a la seua bola.
¿Per què s'ha fet això? ¿Qui ha eixit beneficiat? ¿Han hagut propines a canvi? ¿Què diuen els floristes que no han sigut agraciats amb el detallet de 100 mil euracos?
L'oposició ho denuncia i la premsa no se fa ressó... ¿qué menja la premsa provincial i local?
Jo no els posaria els tercers, els posaria els primers i d'ahi a la puta calle.

2 comentarios:

  1. Doncs, ves-te'n acostumant. Tindrem PP per a temps en l'alcaldia.
    Els del Bloc no pacten amb altres partits d'esquerres, voten a favor de legalitzar una modalitat de caça "il.legal" i a més a més li donen suport al PP pactant amb ells i colocant-los en Ca la Vila per a temps. Mentre, el PSPV-PSOE ni està ni se li espera. Què podem fer a banda de resignar-nos?

    ResponderEliminar
  2. Acostumat ha estic... ¡ quin remei!

    Que jo sapiga el Bloc es un partit nacionalista i els partits nacionalistes, per genètica, són de dretes.

    El PSOE està bé on està: xuclen de mamella i no peguen brot

    ResponderEliminar