martes, 1 de diciembre de 2009

Els barracons de Cervantes

Com tots vosaltres ha sabreu els xiquets i xiquetes de l'escola Cervantes se van passar tot el curs passat apilats en barracons mentre l'escola va estar tancada i sense que ningú pegara una paletada per iniciar la reforma que l'ajuntament va prometre amb so de fons de fanfarries.
Tot l'any passat i aquest i el que ve i... veurem quants cursos se passen en pla Mathausen. Pot ser hi haja xiquets que en tota la seua escolarització no coneguen el que és una escola de veritat, un aula de veritat, unes instal·lacions al nivell dels impostos que paguen els seus pares.
Bé, doncs avui el País ens dóna les raons per les que això passa.

"La Comunitat Valenciana és la que més diners dóna als col·legis privats (mongetes, opus de Betxí, Sta Maria...) i la que menys aporta d'Espanya a l'ensenyament públic." 

Nyas coca. Els teus diners i els meus se'n van a les escoles dels rics i fugen de les escoles dels pobrets. Així reparteix els diners Camps.
Ja saps perquè el teu fill no tindrà mai una escola com la que té un gallec, un andalús, un murcià, un aragonés. Els teus diners a les escoles dels que els sobren els diners. Així en tenen més per al BMW, el viatge a Londres o comprar-se roba a Juanjo Modas. Tu al mercat del dissabte, a l'Opel Corsa i al barracó... ¡per miserable!

No hay comentarios:

Publicar un comentario