lunes, 5 de octubre de 2009

Plaça Major: pitjor impossible

Aquesta vesprada tenia un poc de temps i me n'he anant passejant fins la plaça Major. He caminat amunt i avall i, sense valorar el disseny general que me sembla el millor exemple de antiestètica arquitectònica digne de figurar en un manual de pràctiques a evitar, diré que:
- El paviment blanc ja no és blanc, és color de la maror. Sembla que estiga allí posat 29 anys.
- No caben més taquetes negres, hi ha tres a cada taulell.
- Un bon grapat de taulells que formen el mur en el que hi ha una inscripció treta de la carta pobla tenen els cantons trencats. Un home que havia allí m'ha comentat que ell va contant els que se trenquen i que la mitja supera la unitat mensual; el que vol dir que en uns mesos el nombre de rajoles partides superarà al de completes.
- L'aigua que se n'eixia d'eixa espècie de sortidors patètics ha erosionant i alterat una enorme superfície que ha canviat del color original clar al clarament obscur i lleig.
- La zona de l'eixida de l'aparcament ha quedat gravada en negre pels pneumàtics dels cotxes.
- La gespa artificial posada als parterres dels miniarbres queda ridículament ondulada a més de ser una ofensa al bon gust.

En resum. Si algú volia fer una bona femada ho ha aconseguit de sobres. ¡Enhorabona, pitjor impossible!

3 comentarios:

  1. Lo que está a la vista, no se puede esconder.Y QUE CARA NOS COSTO LA PLAZA. SE DECIA, SE COMENTABA, SE OIA DECIR, QUE COSA MÁS FÉA y poco practica, El cesped, un fracaso y ahora ha esperar , un accidente que sin duda lo habrá.

    ResponderEliminar
  2. Nos costó? Esperat que encara pujarà molt més la dolorosa. Quantes voltes més caldra canviar la gespa-moqueta artificial que ens han "col.locat"?
    Si passeu un dia qualsevol a boqueta nit voreu que hi ha més papers i merda que si hagueren fet el mercat del dissabte.

    ResponderEliminar
  3. Jo vaig ficant comentaris en el meu blog http://plazamayorvillarreal.blogpot.com al respecte de la Plaça Major, en un sentit similar al que esteu ficant ací, no per fotre sinó per que es lo que sent. Tambe vos dic que pensava que en poc de temps mos acostumaríem a ella y que passaríem de criticar-la, però no es aixi. Està tant malament que tots els dies n'hi hi ha quelcom que criticar.

    Salutacions a tots.

    ResponderEliminar