jueves, 15 de octubre de 2009

Molt poca higiene.

Que Vila-real s'assembla més a qualsevol suburbi de qualsevol país subdesenvolutat ho sabem quasi tots. Hi ha moltes pistes, una d'elles és la següent.
Fa ja molts mesos que els contenidors de fems repartits pel poble es veuen sempre oberts. No es tracta d'alguna excepció, es tracta de la norma. En teòria el camió que recull el fem hauria de deixar-los tancats, però es veu que o no pot o li és més còmode deixar-los oberts.
Com que des de l'ajuntament ningú no fa res per a remediar-ho resulta que tenim el poble ple de punts de bruticia, olors i infeccions a l'aire lliure. Però sembla que al senyor dàtil i resta de tropa es la porta fluixa mentre segueixen mamant de la mamella abundantment i amb tot el morro.

2 comentarios:

  1. Des de l'Ajuntament i la nova empresa (la més cara) de la neteja, s'hauria d'estudiar canviar els actuals contenidors per uns que fan servir a altres autonomies, encara que a Moncofa també he vist el sistema, que són més grans i per tal d'alçar la tapa s'ha de xafar una espècie de barra a modus de pedal.
    D'eixa forma s'aconsegueix que els contenidors estiguen sempre tapats evitant la pudor i les mosques.
    També és preocupant la quantitat de gitanos rumanos, en la seva majoria, que es dediquen a aguardar a que traguen les despulles i el fem de supermercats i grans magatzems.
    Cal una ordenança que regule tot aquest tipus de posible focus d'infeccions i malalties, per la seua perillositat.

    ResponderEliminar
  2. Lo dicen por ahí, ESPAÑA un Pais que todo se permite.Estoy dandome cuenta, y observando que son los trabajadores que recojen la basura, quíen los dejan abiertos, con el fin de adelantar mas.Por casa pasan muy pronto, y se puede ver. Lo malo es cuando hay varios contenedores todos abiertos,Y ESO PASA.Imposible pasar por el lado de la mala olor. En este Poble, no hay ¡¡ encargado¡¡ como se solia decir antes, cuando las cosas no funcionaban bíen.En cuanto a los gitanosm si es cierto, los veo como buscan, triste que tengan que hacer eso, si hubieran entado con un contrato de trabajo, no tendrian necesidad de hacerlo. Conozco que en una finca de gente trabajadora, les ha caido una familia de ¡¡tropezentos gitanos que no respetan nada, de la escalera. La pobre gente que vive alli esta ¡¡ acojona¡ sin poder hacer nada.Estos se los ponia yo ha algun zapatero remendon, de vecinos ha ver que tal le iba con la igualdad. Lo dicen, ESPAÑA UN PAIS QUE TODO SE PERMITE.Saludos y aguantar hasta que se pueda.

    ResponderEliminar