viernes, 26 de febrero de 2010

¡¡Menos mal!!

jueves, 25 de febrero de 2010

Pobre Camps pobre

sábado, 20 de febrero de 2010

Ni reina, ni festeres: reinona i festerones

Ha aplegat tant profunda la deixadesa municipal, de fet portem 12 anys amb un govern municipal que viu de la incercia anterior i de les forces, cada volta menys, de la societat social i econòmica que fins i tot ens hem quedat sense reina de festes i sense festeres.
Un fet històricament lamentable: aplegar al 20 de febrer amb les mans buides, sense floreros per a reposar. En excusa diu la premsa del "movimiento" que serà reina una dóna major que va fer el paper de secundària fa alguns anys i de festeres algunes altres velles conegudes del públic local. ¡Molt trist!. El regidor de festes hauria de dimitir ja. Però com resulta que ni té altra feina que fer, ni vergonya política se quedarà a xuclar de la mamella una temporadeta més, mentre dure.

sábado, 13 de febrero de 2010

Eventos en Valencia: encefalograma plano

Los últimos días la prensa del movimiento ppero, Canal9 a la cabeza por supuesto, viene bombardeando sobre el impacto universal de la America's Cup (esa confrontación entre 2 barquitos de un par de pijos forrados que se lo han montado a nuestra costa) y de los otros festorrios patrocinados por nuestros impuestos y que dan color y vida a la Bolsos y al Trajes.
Bueno, pues como en este mundo el que manda es Google y no Canal 9 (afortunadamente), vamos a ver que dice Google sobre el supermegaimpacto en la prensa mundial e Internet.
Nos vamos a Google Trends y escribimos: valencia, barcelona, madrid y sevilla. A ver cuando superamos a los catalanes o madrileños o nos despegamos de los sevillanos sin que ninguno de esos tres tenga la comunidad hipotecada.
Esto es lo que hay

Serie del 2008:
















Serie del 2009:
















Serie del último mes:
















Como se puede observar de lo que pregona Trajes y Bolsos nada de nada monada. Tanto millón no vende la moto a nadie. Sevilla nos va a la par y los madrileños y catalanes siguen por las nubes sin tantas tonterias.
Así que más nos valdría cerrar Canal 9 para ahorrar los montones de dinero que tiramos a la cloaca mediática y dejar de gastar en eventos que no mejoran la presencia de Valencia, de Castellón no digo nada, y nos hacen cada día más pobres a todos en beneficio de cuatro espabilados.

miércoles, 3 de febrero de 2010

Funcionaris, regidors i assessors

A quan puja la nòmina del nostre ajuntament de funcionaris, regidors i assessors (xucladors de mamella els darrers).
Deu de ser una pasta perquè sembla que no la poden pagar. Més encara després d'haver duplicat les retribucions de regidors fa un parell d'anys.
Doncs, quan no se pot pagar el que cal és reduir personal. Pot ser un 20 per cent menys de funcionaris que segur no fan cap falta, un 90 per cent menys de regidors cobrant dedicacions dubtoses quan hi ha tècnics que poden fer eixa feina i un 100 per cent menys d'assessors que només fan que llegir el diari i entretenir al personal podria reduir el problema.
¿ A què sí?

martes, 2 de febrero de 2010

Castelló - Navarra

M'agradaria que algú, del Partit Progragandistic València, m'explicara per què a Castelló tenim 58.294 aturats d'un total de 594.415  habitants, mentre a Navarra en tenen 43.278 d'un total de 629.658 habitants.
¿Tindrà alguna cosa a veure amb les formes de governar de Zapatero? ¿O potser, tinga més a veure amb la gestió dels polítics autonòmics i provincials?
Per lògica pura. Zapatero és el mateix, però els presidents autonòmics i provincials no ho són.
Caldria que els senyorets de per ací anaren a Pamplona i seguiren un curset accelerat de bones pràctiques. Segur que per allí no hi ha cap TV amb bonys d'11 mil milions, ni munten festorrios d'F1, ni Terres Mítiques, no fonen els euros en ciutats de les arts i les ciències (no econòmiques), ni... els xòfers de ningú van quatre voltes al dia amb grapats de bitllets a ingresar-los en comptes particulars dels seus senyors feudals.