martes, 2 de febrero de 2010

Castelló - Navarra

M'agradaria que algú, del Partit Progragandistic València, m'explicara per què a Castelló tenim 58.294 aturats d'un total de 594.415  habitants, mentre a Navarra en tenen 43.278 d'un total de 629.658 habitants.
¿Tindrà alguna cosa a veure amb les formes de governar de Zapatero? ¿O potser, tinga més a veure amb la gestió dels polítics autonòmics i provincials?
Per lògica pura. Zapatero és el mateix, però els presidents autonòmics i provincials no ho són.
Caldria que els senyorets de per ací anaren a Pamplona i seguiren un curset accelerat de bones pràctiques. Segur que per allí no hi ha cap TV amb bonys d'11 mil milions, ni munten festorrios d'F1, ni Terres Mítiques, no fonen els euros en ciutats de les arts i les ciències (no econòmiques), ni... els xòfers de ningú van quatre voltes al dia amb grapats de bitllets a ingresar-los en comptes particulars dels seus senyors feudals.

1 comentario:

  1. Però t'has deixat el més fonamental: no solament administren bé els seus diners sinó que, a més, són majors d'edat fiscalment parlant (junt al País Basc), perquè tenen el CONCERT ECONÒMIC, és a dir, recapten i es queden els impostos i només paguen a Madrid pels serveis rebuts. Resumint: els ordinadors i les autopistes d'Extremadura els paguem entre valencians, catalans i pocs més.

    ResponderEliminar