lunes, 24 de agosto de 2009

Les festes del poble.

Fins quan haurem d'aguantar els contribuents d'este poble que l'ajuntament malbarate un enorme grapat de desenes de milers d'euros dilapilant-los en celebrar dues festes cada any.
Dues festes, més de vint dies a l'any en el que es repeteix sempre el mateix, en les que els únics que se beneficien són un grapat de retrassats socials que disfruten assassinat bous, una manada d'impresentables que se passen les nits intoxicant-se del que faça falta i omplint els carrers de merda de totes classes, una colla de traficants d'alcohol que se forren venent vi barat a preu de Ribera del Duero, un núvol de pudents que negocien amb les males olors de les casetes de la tapa infectant tota la zona de la creu d'aliaga o un ram de senyoretes florero que passegen les bragues suaes per qualsol lloc del poble acompanyades per quatre mansos forçapanxuts municipals.
Ja va sent hora que el progrés social pegue un colp damunt la taula i ens llevem de damunt tota esta costra rància, aprofitada que se passa vint dies xuclant de la mamella presupostària pública.

1 comentario:

  1. Pues ara estan patrocinant les festes de carrer. Aixo vol dir que també aportaran diners de l'erari públic a mes de la pancarta que posen per a anunciar-ho

    ResponderEliminar