viernes, 28 de agosto de 2009

A Camps li sobren els diners.

D'una mateixa tacada, el senyoret Camps, el que se paga el trajes, avala un prèstec de 80 milions d'euros per al València CF i se compromet a amollar 90 milions d'euros per tal que el negoci de la F1 seguisca sent rentable per als que és rentable.
D'una banda posa en joc 80 milions d'euros avalant a una entitat privada (el València és una SA) que ha dilapidat centenars de milions d'euros el darrers anys per haver sigut gestionada de mala manera en profit de tres i que presenta un balanç comptable més roig que el cul d'un macaco. Però això no importa, se juga amb els diners dels valencians aturats, dels pobres, dels jubilats, dels empleat que pengen d'un fil. És igual.
D'altra llibera a Valmor, l'empresa que ha de gestionar les curses de F1, del pagament del canon per carrera: 18 milions d'euros a l'any. D'aquesta forma, Valmor (empresa privada) se trau de damunt les despeses i se queda amb la part noble del negoci. Ja li agradaria a la meua amiga Marta - autònoma- que Camps li pague les despeses de lloguer, de telèfon, de cuota a la SS, de renting de la furgoneta... i li deixe només els beneficis.
En resum: pèrdues públiques i guanys privats. Sense cap remordiment, sense vergonya... La nostra autonòmia, la més endeutada d'Espanya. La mateixa que deu 16 mil milions d'euros, la que té als xiquets en barracons, la de les llistes d'espera quilomètriques, la que desprecia la lleu de depèndencia i no li dona ni un euro als dependents. La que no aporta ni una ajudeta al sector tauleller, ni a cap altre sector econòmic.
Eixa, la nostra, amb els nostres diners va i se fon 170 milions d'euros ens festorros per a quatre.
Ahi estem, tots. En uns quants any més a la puta merda.

No hay comentarios:

Publicar un comentario