miércoles, 31 de marzo de 2010

Olé mis concejales de pueblo

Olé mis concejales de pueblo, especialmente el de zanjas y bovedillas.
Ahora resulta que la gran obra que iba a asegurar que el barranquet no se volvería a inundar, esa magna construcción que lleva 8 años haciéndose no está bien hecha.
¡A ver, seamos serios! ¿Tenemos arquitecto y técnicos municipales? ¿Había un proyecto y unos planos? Nadie ha ido a inspeccionar en el transcurso de la ejecución que se cumplieran las bases, que se siguieran los planos. Si se paga con dinero público habrá que asegurarse de que las cosas se van haciendo tal como tocan. Ni parece que se hizo con la plaza Mayor ni parece que se ha hecho ahora.
¡¡¡Clausell...,campeón, a qué tiene la culpa Zapatero!!!
¿Y ahora qué?
¡Joer... !

martes, 30 de marzo de 2010

Centre de la Natura

L'altre dia estava passejant els meus gossos pel Termet i me vaig apropar al Centre de la Natura. Un edificiet que fa funcions educatives. Allí acudeixen menuts de tota la Comunitat Valenciana, la millor Comunitat de la galaxia, per tal d'estudiar floretes, riuets...
Bé, doncs a la porta del cagaor d'aquesta afamada institució se pot veure açò.
¿Es referiran a la polla d'aigua, un animalet molt corrent per la zona? ¿No tenim més vergonya en aquest poble que deixar això escrit en la porta d'un comú on van menuts? No sé, pregunte. Igual té la culpa Zapatero ¿eh senyor regidor de poble senyor Clausell què la culpa de tot la té Zapatero?

viernes, 26 de marzo de 2010

Cartells i cartells

El insigne guardián de la Verdad, el concejal de pueblo Ignacio Clausell no ha dicho nada de este cartel. ¿Le parece pequeñito? ¿No ha costado nada? ¿Se lo han regalado? ¿No lo piensan pagar?
Me gusta lo de "Nou col·legi" Sumando reformas como nuevos colegios no me extraña que el señor conseller diga que han hecho millones de nuevos centros escolares. Aquí, con este, se apuntarán como tales a Gimeno Barón, Botànic Calduch, Pio XII, Cervantes, Tàrrega, Miralcamp... y espera que rechapen Escultor Ortells, Pascual Nácher. Nuevos nombres sólo hay uno, pero muescas en las estadísticas un montón. ¡Hay que ser cínicos. Por lo del cartel y por lo de nuevo!

sábado, 20 de marzo de 2010

La plorera s'apega

L'estrategia de la plorera aplega a Mediterráneo, el periódico del movimiento ppero

A partir d'avui cree una etiqueta per a aquestes llàgrimes de cocodril amb les que intenten amagar la seua ineficàcia i cara dura.

jueves, 18 de marzo de 2010

Rubert, mueve el culo

Esto es una vergüenza Rubert. El Colaor ya habría movido Roma con Santiago. Tú te escondes como Camps.

martes, 16 de marzo de 2010

Ostia quina cara!

Açò és tindre morro i el demés tonteries...
Llegir sense vomitar

martes, 2 de marzo de 2010

Chavisme vila-realero

Per a plorar la filosofia ppera en el darrer "Cronicas de un pueblo de tercera", despesa inútil com tantes en les que els del PP dilapiden els recursos municipals per a major "glòria" de la seua ineficàcia i falta de vergonya.
Dona la impressió que en un deixos viatges per la gorra que els regidors se peguen a l'Amassones diverses vegades a l'any (és veu que allí hi ha d'haver bon ramat) han aprofitat per assitir a un curset de tècniques chavistes a Veneçuela.
I és que sempre serà, per a les dictadures, més fàcil queixar-se de les conspiracions "judeo-masónicas" que treballar i fer coses per a millorar la qualitat de vida dels ciutadans. Així passa que en aquest poble no vivim millor que fa 20 anys.

lunes, 1 de marzo de 2010

Logo nova escola